اکسل یک نرمافزار کاربردی است که در انجام محاسبات، تجزیه و تحلیل اطلاعات به خوبی در خدمت کاربران قرار گرفته و از محبوبیت خاصی در بین آنها برخوردار است. نسخه ۲۰۱۹ این محصول یکی از موفقترین صفحه گستردههای الکترونیکی بوده که امکانات جدید زیادی به این نسخه از نرمافزار اضافه شده است و در این آموزش به آنها اشاره میشود. بعضی از ابزارهای مهم تحلیل داده و توابعی که بیشتر کاربرد دارند، در این آموزش مورد توجه بوده و با ذکر مثالهایی به آنها پرداخته شده است.
اکسل چیست؟
اکسل یک نرمافزار کاربردی است که در انجام محاسبات، تجزیه و تحلیل اطلاعات به خوبی در خدمت کاربران قرار گرفته و از محبوبیت خاصی در بین آنها برخوردار است. نسخه ۲۰۱۹ این محصول یکی از موفقترین صفحه گستردههای الکترونیکی است که توسط شرکت مایکروسافت تهیه و توزیع شده است.
اهمیت یادگیری اکسل چیست؟
از مزایای محیط اکسل میتوان به محدودیت نداشتن در حجم دادهها، امکان اعمال فرمولهای ریاضی و توابع، تحلیل دادهها، گزارشدهی و… را نام برد. با اکسل، به راحتی اطلاعات را مرتب و سازماندهی کرده و از قابلیتهایی مانند جدولها، نمودارها، فرمولها و… استفاده میکنید. این نرمافزار به شما امکان محاسبات سریع و دقیق را میدهد و در نتیجه به افزایش کارایی و بهبود کیفیت کار کمک میکند.
اکسل در حوزههای مختلفی از جمله حسابداری، مالی، آمار، مدیریت پروژه، بازاریابی و… استفاده میشود. بنابراین، یادگیری این نرمافزار به عنوان یکی از مهارتهای کاربردی و اساسی در زمینههای کاری، تحصیلی و زندگی روزمره مهم است.
فهرست سرفصلها و رئوس مطالب مطرح شده
فصل اول ویدئو
آشنایی با محیط نرمافزار اکسل
فصل دوم ویدئو
کار با سلول ها در اکسل
فصل سوم ویدئو
کار با سطرها و ستون ها در اکسل
فصل چهارم ویدئو
مدیریت ورکشیت
فصل پنجم ویدئو
قواعد فرمول نویسی و توابع
فصل ششم ویدئو
تغییر خصوصیات و قالب بندی
فصل هفتم ویدئو
درج اطلاعات
فصل هشتم ویدئو
تنظیمات خروجی و چاپ
موارد مرتبط
نظرات
متوسط امتیازات
جزئیات امتیازات
قیمت
مهرالبرز
دانشگاه هزاره سومدانشگاه مهرالبرز با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص و باکیفیت و با رویکرد اعتلای آموزش و پژوهش در بستر فناوری ارتباطات و اطلاعات از اوایل سال ۱۳۸۲ در مقطع تحصیلات تکمیلی آغاز به کار نمود و خدمات آموزشی خود را در قالب روش نوین آموزش الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد ارائه داد. برنامههای آموزشی این موسسه بر اساس بومیسازی استانداردهای جهانی و تجارب دانشگاههای معتبر الکترونیکی پیشگام جهان بوده که با متناسبسازی آنها با ظرفیتها، توان و نیازهای کشور به اجرا درآمده است.